82
82
Percentage verkochte panden binnen de eerste maand
93
93
Percentage voltooide opdrachten
10
10
Aantal jaren ervaring
Wilt u
verkopen of huren
uw eigendom?
Contacteer ons

Wat doen wij voor u?

Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in de Brusselse vastgoedsector.
Flow Real Property biedt een complete service aan haar klanten met een zeer hoge tevredenheidsgraad.

checkmark

Immokantoor

Als makelaarskantoor zijn wij gespecialiseerd in het bijstaan van onze cliënten bij de verkoop en de verhuur van panden.

checkmark

Verkoop van onroerend goed

Verkoopt u uw eigendom? Flow Real Property begeleidt u in dit soms moeilijke proces om u te helpen het beste uit uw verkoop te halen.

checkmark

Verhuur van onroerend goed

Flow Real Property heeft een grote expertise in het verhuren van onroerend goed in Brussel en elders in België.

checkmark

Beheer van huurwoningen

U bent eigenaar en u wilt het huurbeheer van uw eigendom uitbesteden? Met Flow Real Property, geen onaangename verrassingen meer!

Getuigenissen

Omdat onze klanten onze beste ambassadeurs zijn

Garcia D. Eigenaar van een appartement gelegen in Etterbeek
"

Omdat we uit Spanje komen en geen Frans spreken, communiceren en werken we in het Engels. We hebben besloten om ons appartement in Etterbeek te verkopen. Een van mijn collega's had onlangs met Flow Real Property gewerkt en daarom adviseerde zij om met Walid in zee te gaan. We hadden meteen een goed gevoel over hem. Vooral toen we zagen hoe goed hij de verschillende administratieve stappen van het proces uitlegde en hoe hij de missie op zich zou nemen. Alles verliep zoals verwacht en we waren echt tevreden over de samenwerking.

"
Frank T. Eigenaar van een huis in Grimbergen
"

Mijn vrouw en ik waren eigenaars van een huis in Grimbergen. Sindsdien hebben we met andere agenten gewerkt, maar we hebben ook voor Flow Real Property gewerkt. De agent, Walid, had een zeer professionele aanpak en we weten dat hij de enige was met een goede staat van dienst. Ons huis staat ons zeer na aan het hart, en we hebben de kansen die we kregen, kunnen benutten. We waren erg blij met de service...

"
David L. Eigenaar van een villa in Braine-l-'Alleud
"

Walid houdt van zijn werk, en dat is te zien! Hij behandelde de verkoop van onze villa in Braine-l'Alleud. Nadat hij ons project en onze verwachtingen met hem had besproken, stelde hij een plan van aanpak op dat zeer goed werkte. Resultaat: ons eigendom werd verkocht op de 1ste dag en aan de aangekondigde prijs! Wat wil je nog meer? Ik raad hem ten zeerste aan!

"

IG

nl_NLNederlands